Følg os på

Vejle, Danmark

Man - Fre 08.30 - 20.00

Reklamefilm på tv2 eller online?

Reklame- & produktfilm + -

Vi producerer reklame- og produktfilm der virker!

Uanset om du vælger at annoncere på landsdækkende TV eller online, så rådgiver og hjælper vi dig til den rigtige løsning.

Profilfilm + -

Vi er eksperter i at få dig og din virksomhed til at fremstå bedst muligt online, med en flot og effektiv profilfilm der virker. En profilfilm er med til at præsentere dig og din virksomhed flot og professionelt.

ANIMATION + -

Med en anmiationsfilm kan man nemt og hurtigt illustrere og vise en handling eller et budskab. Det kan enten være en reklame om dig og din virksomhed, eller en demonstration af dit produkt.

sociale medier + -

Indhold på sociale medier rykker! Vi er eksperter i at planlægge og producere indhold til din Facebook, Youtube eller LinkedIn - så du når ud til din målgruppe flot og effektivt.

Musikvideo + -

Vi elsker at komme på kreativt arbejde! Vores interesse og kreativitet indenfor musikvideoer, er med til at skabe en unik og visuel flot produktion. Kontakt os for at høre nærmere.

professionel filmproduktion

Vi er din producent og samarbejdspartner til reklamefilm, profilfilm, animationsfilm og indhold
til alle platforme – TV2, Youtube, Facebook, LinkedIn m.m.

d

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis ultricies nec