Hvem er Highway Film ApS?

Hos Highway Film ApS tilbyder vi videoproduktion til online markedsføring af din forretning eller dit produkt. Vi tager hånd om projektet fra idé til færdigt resultat.

 

Asmir Puzic, der er ejer af Highway Film ApS har mange års erfaring indenfor branchen. Han er uddannet Film & TV Produktionstekniker fra Media College Danmark i Viborg, med speciale i reklameproduktion, tilrettelæggelse og markedsføring.

 

Vi samarbejder med et bredt netværk af freelancere, alt fra lysmestre til tonemestre, B-fotografer og andre specialiserede fag indenfor filmproduktion for at imødekomme vores kunders behov.

 

Highway Film ApS bestræber sig på at producere indhold i højeste kvalitet til en fair pris, der hjælper dig eller din virksomhed til vækst via enten TV, biograf eller online medier.

 

Kontakt os for gratis vejledning om hvordan filmproduktion kan hjælpe din forretning.

Vores mission

Vores mission er at skabe film og billeder i højeste kvalitet. Med vores produkter er vores mission at løfte jeres virksomhed til nye højder med en ensformet visuel identitet i jeres markedsføring og kommunikation.

Vores værdier

Vores værdier er kundeservice, kvalitet, effektivitet og fair priser. Vi sætter en stor ære i at kunne tilbyde effektiv filmproduktion i høj kvalitet, til en fair pris som alle kan være med på. Vi giver altid en ekstra indsats, for at sikre en høj kundetilfredshed.